Fiske- og skaldyrs aften

 

 
Den 18. februar 2011
 
Husets brød og smør, hertil sydesalt fra Mariager
 
Forret
Hummersuppe med creme fariche
Fisketallerken med baconsvøbt havkat
Dampet laks i julesalat og citronpeberdressing
Røget hellefisk på spinattimbale
Skaldyrstallerken med gratineret kammusling i kurv
Krabbesalat i butterdej
Lime/hvidløgsstegt kæmpereje på citrongræs
 
Hovedret
Ovnstegt multe med rodfrugter og cherrytomater.
Hertil små bagte kartofler og Salsasauce/jus fra multen
 
Dessert
Bruily chokoladecreme med hindbær
Himmerlandsk blåbærparfait med blåbærsirup
Lun "pyramide" chokoladekage
 
Pris pr. pers. kr. 288,00
Ovenstående var menuen den 18. februar 2011
 

 
Den 19. februar 2010
 
Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt
 
Foret
Krabbeklør
Letrøgede muslinger
Gratineret kammusling
 
Mellemret
Rødspættefilet med kæmpereje a la bonne femme
Ravioli med krebsefyld
Laksesalat
 
Hovedret
Bagt rødfisk med pommes Rösti, urtejullienne og limesauce
 
Dessert
Chokoladekræs med hjemmelavet appelsinis
 
Pris pr. pers. kr. 278,00
Ovenstående var menuen den 19. februar 2010
 

 
Den 16. februar 2008
 
Husets brød og smør, dertil håndhøstet Bretagne-salt
 
Forretter
Indbagte rejer - Stegt rødfisk
Laksefarseret rødspættefilet - Marinerede rejer
Hertil dilddressing, rouille og friske asparges
Gratineret skærissing med spinat
Salat med varmrøget laks og persillepesto
 
Hovedretter
Bagt laks med rejesauce
Stegt torsk med parmaskinke og ost
Grillet kammusling, persillekartofler, og safranris
 
Dessert
Chokoladefragilite med hindbærparfait og hvid chokoladecreme
 
Pris pr. pers. kr. 278,00
Ovenstående var menuen den 16. februar 2008