Glædelig jul og godt nytår!

 

Juletilbud 2017 - Fra den 8. november
Ret til ændringer forbeholdes!

Julebal for 52. år i træk
Lørdag, den  25/11, 2/12 og 16/12 fra kl. 18.30 arrangerer vi vores traditionsrige julefrokoster. Få en hyggelig aften med venner, familie og/eller medarbejdere. Bestil vores flotte julebuffet, som naturligvis indeholder alle julens lækkerier
 
Stor julebuffet den 25/11, 2/12 og 9/12 2017
kr. 199,00 - 2 mandelgaver hver aften!
Kan reserveres via binderupkro@mail.dk eller Online
 
Jule - weekendophold den 25/11, 2/12 og 9/12 2017
Kaffe og kringle – Stor julebuffet
Overnatning på dobbeltværelse
Morgenbord kr. 745,00
Ekstra nat: 2 retters middag
Overnatning på dobbeltværelse
Morgenbord kr. 475,00


Flemming Sall underholder til de tre første julefrokoster.
 

 
Stor julebuffet den 25/11, 2/12, 9/12 og 16/12
 
Marineret sild
Kryddermarineret sild m. kapers
Stegte marinerede sild
Karrysalat og æble/løgkompot
Stegt rødspættefilet m. citron og remoulade
Dampet laks m. sauce Verte
Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennep
Tarteletter m. høns i asparges
Leverpostej m. bacon og champignons
½ æg m. rejer
Juleribs med spicy appelsinsauce
Julesteg i æblemost m. saltet kål
Æbleflæsk
Stegt and m. æbler
Stuvet hvidkål m. frikadeller
Grønlangkål m. skinke, medister og brunede kartofler
Stegt ribbenssteg m. rødkål og svesker
Diverse oste
Julens frugter og nødder
Ris a la mande m. lun kirsebærsauce
Pr. pers. kr. 199,00 den 25/11 2/12 og 9/12
Pr. pers. kr. 188,00 den 16/12

BESTEM SELV JULEFROKOST
UD AF HUSET
Min. 10 pers. - Min. 150,00 pr. pers.
   
Marineret sild m. karrysalat kr. 15,00  
Kryddermarineret sild m. kapers kr. 15,00  
Stegte marinerede sild m. æble/løgkompot kr. 18,00  
Stegt rødspættefilet m. citron og remoulade kr. 25,00  
Varmrøget laks m. persillepesto kr. 22,00  
Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennep kr. 18,00  
Tartelet(1 stk.) m. høns i asparges kr. 18,00  
Leverpostej m. bacon og champignons kr. 20,00  
Æbleflæsk kr. 15,00  
Indbagte rejer m. dressing kr. 20,00  
Lun and m. rødkål kr. 18,00  
Stegt andebryst m. grønkålssalat kr. 30,00  
Stuvet hvidkål m. 2 frikadeller kr. 25,00  
Grønlangkål m. skinke, medister og brunede kartofler kr. 30,00  
Stegt ribbenssteg m. rødkål og svesker kr. 25,00  
Røget persillerullepølse med sky og løgringe kr. 15,00  
2 slags ost og kiks kr. 25,00  
Julens frugter og nødder kr. 15,00  
Ris a la mande m. kirsebærsauce kr. 20,00  
Brød og smør kr. 18,00  
Kan også bestilles Online
 

Jule ta' selv buffet ud af huset
 
Vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 tilbehør og 2 desserter
 
 - Pr. pers. fra kr. 138,00 - Bestil online!
 
FORRETTER:
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron - Tarteletter med høns i asparges - Rejer med mayonnaise og citron(+10,- kr.) - Varmrøget laks m. persillepesto - Gravad laks med sennepsdressing - Leverpostej m. bacon og champignons - Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennep - Indbagte rejer m. dressing - Marineret sild med karrysalat - Kryddersild med kapers - Stegte sild æble/løgkompot
 
HOVEDRETTER:
Dampet laks med citronsmør - Flæskesteg med rødkål(+15,-) - Mørbradbøffer med champignon a la creme - Roastbeef m. hjemmelavet pickles - Stegt and m. grønkålssalat - Stuvet hvidkål m. frikadeller - Grønlangkål m. medister - Glaseret skinke - Stegt ribbenssteg m. rødkål og svesker - Røget persillerullepølse med sky og løgringe - Hjemmelavede frikadeller - Stegt marineret kalkunbryst - Lun leverpostej med bacon og champignon - Lammekølle med persille og hvidløg - Små hakkebøffer med bløde løg
 
TILBEHØR:
Små stegte kartofler - Hvide kartofler - Kartoffelsalat - Flødekartofler - Brunede kartofler - Æbleflæsk - Krydderfedt - Brød og smør - 25 skåle med forskellig salat og dressing(+25,- kr.)
 
DESSERTER:
Ostefad med kiks og druer - Ostekage - Chokoladekage - Julens frugter og nødder - Ris a la mande m. kirsebærsauce - Frugtsalat - Hjemmebagt roulade med flødeskum - Kransekagestykker
 
Juleplatte
 
St. Binderup Kro´s juleplatte
Marineret sild m. carrysalat
Lun fiskefilet med remoulade
Stegt and m. grønkålssalat
Grønlangkål m. medister. Brie m. druer
Ris a la mande m. kirsebærsauce kr. 159,00
Ud af huset kr. 109,00
Juleanretning
Min. 10 personer
 
Marineret sild og kryddersild med karrysalat
½ æg med rejer og mayonnaise,
rødspættefilet med remoulade og citron,
hjemmelavet kalvesylte med sennep og rødbeder,
grønlangkål med kogt hamburgerryg,
medister og brunede kartofler, brie og druer,
ris a la mande med kirsebærsauce kr. 199,00
Ud af huset kr. 149,00
 


Lørdagstillæg på kr. 25,00 pr. pers. på
Bestem selv julefrokost ud af huset,
Juleplatte og Juleanretning.