Tilbud på mad ud af huset

 
 


 

Ta' selv buffet

 
Vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 tilbehør og 2 desserter
  
- Pr. pers. kun kr. 138,00 - Bestil online!
 
FORRETTER: 
Tunfiskemousse med urtedresseing - Stegt rødspættefilet med remoulade og citron - Tarteletter med høns i asparges - Røget ørred med æggestand - Rejer med mayonnaise og citron(+10,- kr.) - Fisk i fad med spinat - Kold dampet laks - Varmrøget laks med persillepesto - Gravad laks med sennepsdressing  - Kyllingesalat med bacon og valnødder - Hønsesalat med karry og ananas - Spegeskinke med melon - Spegeskinke med bagte tomater, frisk mozzarella og balsamico - Røget dyrekølle med havtorncreme og brødcrouton(+10,- kr.) - Marineret sild med karrysalat
 
HOVEDRETTER:
Dampet laks med citronsmør - Lun bagt skinke - Flæskesteg med rødkål(+15,- kr.) - Kryddermarineret svinekam - Mørbradbøffer med champignon a la creme - Hjemmelavede frikadeller - Stegte krydrede kyllingestykker - Kyllingelår - BBQ-kylling - Stegt marineret kalkunbryst - Lun leverpostej med bacon og champignon - Lammekølle med persille og hvidløg - Chilli con carne med nachos - Oksefilet - Kalvecuvette - Små hakkebøffer med bløde løg 
 
TILBEHØR:
Små stegte kartofler - Græske kartofler - Flødekartofler - Hvide kartofler - Kartoffelsalat - Pastasalat med feta - Mixed salat med dressing - Broccolisalat - Coleslaw salat - Grøntsagstærter - Sauté af årstidens grønsager - Brød og smør til forretter - Brød og smør til forretter og hovedretter(+10,- kr.) - 25 skåle med forskellig salat og dressing(+25,- kr.)
 
DESSERTER:
Ostefad med kiks og druer - Ostekage - Chokoladekage - Fromage efter eget valg - Tærte med creme fraiche - Frugtsalat - Hjemmebagt roulade med flødeskum - Kransekagestykker

Jule ta' selv buffet

 
Vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 tilbehør og 2 desserter
 
 - Pr. pers. fra kr. 138,00 - Bestil online!
 
FORRETTER:
Stegt rødspættefilet med remoulade og citron - Tarteletter med høns i asparges - Rejer med mayonnaise og citron(+10,- kr.) - Varmrøget laks m. persillepesto - Gravad laks med sennepsdressing - Leverpostej m. bacon og champignons - Hjemmelavet kalvesylte m. rødbeder og sennep - Indbagte rejer m. dressing - Marineret sild med karrysalat - Kryddersild med kapers - Stegte sild æble/løgkompot
 
HOVEDRETTER:
Dampet laks med citronsmør - Flæskesteg med rødkål(+15,-) - Mørbradbøffer med champignon a la creme - Roastbeef m. hjemmelavet pickles - Stegt and m. grønkålssalat - Stuvet hvidkål m. frikadeller - Grønlangkål m. medister - Glaseret skinke - Stegt ribbenssteg m. rødkål og svesker - Røget persillerullepølse med sky og løgringe - Hjemmelavede frikadeller - Stegt marineret kalkunbryst - Lun leverpostej med bacon og champignon - Lammekølle med persille og hvidløg - Små hakkebøffer med bløde løg
 
TILBEHØR:
Små stegte kartofler - Hvide kartofler - Kartoffelsalat - Flødekartofler - Brunede kartofler - Æbleflæsk - Krydderfedt - Brød og smør - 25 skåle med forskellig salat og dressing(+25,- kr.)
 
DESSERTER:
Ostefad med kiks og druer - Ostekage - Chokoladekage - Julens frugter og nødder - Ris a la mande m. kirsebærsauce - Frugtsalat - Hjemmebagt roulade med flødeskum - Kransekagestykker
 



 
 
Middag I
 
Tarteletter med høns i asparges

Svinekam stegt som vildt
 
Tærte med creme fraiche

kr. 118,00
Middag II
 
Tunmousse m. brød og smør

Helstegt krydderkam m. grønsager
 
Citronfromage

kr. 98,00
Fredagsgæster!
 
Tapasfad med spegeskinke,
røget okseinderlår og chorizo,
hertil bagte tomater, frisk mozzarella,
oliven, balsamicoglace og artiskokdip
 
Rosastegt oksefilet med stegte
kartofler, pebersauce og årstidens
grønsager
 
Ckokolademousse med flødeskum
og frugtpüré
 
kr. 168,00
 
 
Middag III
 
Kyllingesalat med karry og ananas

Gammeldags oksesteg med
glaserede løg

Ostekage

kr. 128,00
Middag IV
 
Rejecocktail med brød og smør
 
Rosastegt kalvesteg
med grønsager

Hjemmelavet is

kr. 138,00
Luxusmiddag
 
Lakseroulade med spinat, caviarcreme,
brød og smør

Stegt oksemørbrad med årstidens grønt,
svampe, fyldt kartoffel og pebersauce
 
Lun chokoladekage med vanilleis

kr. 198,00
 
 
 
Platte
 
Marineret sild med karrysalat
Flæskesteg med rødkål
Skinke med røræg
Leverpostej med sky og bacon
Roastbeef med kartoffelsalat
Brieost med druer

kr. 78,00
Brød og smør kr. 15,00
Pølsebord I

Med 6 forskellige slags pølser,
pate eller pålæg.

Hertil brød og smør

kr. 75,00
Pølsebord II

Med 9 forskellige slags pølser,
pate eller pålæg.

Hertil brød og smør

kr. 85,00
 



 
På alle ovennævnte priser er der et lørdagstillæg på kr. 25,00 pr. pers. samt i Påsken, Pinsen, Kristi Himmelfartsdag, St. Bededag og søndagen efter St. Bededag.

Dette er blot et lille udvalg af vores omfangsrige sortiment. Skulle dette ikke opfylde Deres ønsker, er De altid meget velkommen til at kontakte os. Alle priser er pr. pers. incl. moms og levering indenfor 30 km ved min. 15 pers., dog min. 28 pers. på søndage fra nov. til og med marts. Den tomme emballage og service returneres dagen efter. 
 



 
Ta' selv buffet
 
Vælg 4 forretter, 3 hovedretter, 4 tilbehør og 2 desserter
  
- Pr. pers. kun kr. 138,00 - Bestil online!
 
FORRETTER: 
Tunfiskemousse med urtedresseing - Stegt rødspættefilet med remoulade og citron - Tarteletter med høns i asparges - Røget ørred med æggestand - Rejer med mayonnaise og citron(+10,- kr.) - Fisk i fad med spinat - Kold dampet laks - Varmrøget laks med persillepesto - Gravad laks med sennepsdressing  - Kyllingesalat med bacon og valnødder - Hønsesalat med karry og ananas - Spegeskinke med melon - Spegeskinke med bagte tomater, frisk mozzarella og balsamico - Røget dyrekølle med havtorncreme og brødcrouton(+10,- kr.) - Marineret sild med karrysalat
 
HOVEDRETTER:
Dampet laks med citronsmør - Lun bagt skinke - Flæskesteg med rødkål(+15,- kr.) - Kryddermarineret svinekam - Mørbradbøffer med champignon a la creme - Hjemmelavede frikadeller - Stegte krydrede kyllingestykker - Kyllingelår - BBQ-kylling - Stegt marineret kalkunbryst - Lun leverpostej med bacon og champignon - Lammekølle med persille og hvidløg - Chilli con carne med nachos - Oksefilet - Kalvecuvette - Små hakkebøffer med bløde løg 
 
TILBEHØR:
Små stegte kartofler - Græske kartofler - Flødekartofler - Hvide kartofler - Kartoffelsalat - Pastasalat med feta - Mixed salat med dressing - Broccolisalat - Coleslaw salat - Grøntsagstærter - Sauté af årstidens grønsager - Brød og smør til forretter - Brød og smør til forretter og hovedretter(+10,- kr.) - 25 skåle med forskellig salat og dressing(+25,- kr.)
 
DESSERTER:
Ostefad med kiks og druer - Ostekage - Chokoladekage - Fromage efter eget valg - Tærte med creme fraiche - Frugtsalat - Hjemmebagt roulade med flødeskum - Kransekagestykker