Pinsebuffeter

Lørdag 19/5 2018 kl. 18.00

Brød og smør

Kyllingemousse
Indbagte rejer m. hvidløgsdressing
Spegeskinke m. melon

Oksefilet
Kyllingeoverlår m. crust
Bagt skinke
Flødekartofler
Pommes fristes
Ærtesalat
Broccolisalat

Ost m. kiks og druer
Cheese Cake
Chokoladekage

Ret til ændringer forbeholdes!

Søndag 20/5 2018 kl. 12.30 & 18.00

Brød og smør

Tunfiskemousse m. dressing
Tarteletter m. høns i asparges
Surimi

Kalvecuvette
Kryddermarineret svinekam
Kalkun i vin blanc
Kartoffel-porre-gratin
Pommes Rissolees
Forårssalat
Græsk salat

Ost m. kiks og druer
Æbletærte m. creme fraiche
Jordbærfromage

Ret til ændringer forbeholdes!