Udflugtsmenuer

 
 
 
 
Vælg 2 retter - Forret og hovedret eller hovedret og dessert

Forretter:
Kold hvidvinsdampet rødspættefilet med rejer(+10,-)
Tarteletter med høns i asparges
Klar suppe med urter, kød- og melboller
Indbagte rejer på salat med dressing
 
 
Hovedretsgruppe 1: 
Karbonader med ærter og gulerødder
Dansk bøf med bløde løg 
Gammeldags kyllingesteg med agurkesalat

Hovedretsgruppe 2: 
Marineret kalkunsteg med Haricots verts 
Helstegt svinekam med rødkål
Krydderkam med franske ærter
 
Hovedretsgruppe 3:  
Wienerschnitzel af svinekød med pomm. saute og ærter(+10,-) 
Gammeldags oksesteg med glaserede løg og gulerødder
Skinkesteg med salat og flødekartofler
 
 
Desserter:
Hjemmelavet is med frugter
Pæretærte med creme fraiche
Fromage efter eget valg(vanille/appelsin/citron/jordbær)
 
 
 

To retters middag efter kroens valg pr. pers. kr. 99,- ekstra ret +35,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 1 pr. pers. kr. 109,- ekstra ret +35,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 2 pr. pers. kr. 119,- ekstra ret +35,-
Forret eller dessert samt hovedretsgruppe 3 pr. pers. kr. 129,- ekstra ret +35,-

På alle ovennævnte priser er der et lørdagstillæg på kr. 25,00 pr. pers. samt i Påsken,
Pinsen, Kristi Himmelfartsdag, St. Bededag og søndagen efter St. Bededag.
Gældende ved min. 20 personer.